Als je klaar bent voor je eigen roadtrip of je voertuig om persoonlijke redenen nodig hebt, kun je eenvoudig data op je kalender blokkeren om ervoor te zorgen dat het door niemand anders geboekt kan worden.
Hier lees je hoe je je kalender bijwerkt voor persoonlijk gebruik:
Stapsgewijze Instructies
Toegang tot Je Vermeldingen: Log in op je account, ga naar je Hostgedeelte en klik op Vermeldingen.
Open Beschikbaarheidsinstellingen: Zoek de specifieke campervan die je wilt gebruiken en klik op Beschikbaarheid.
Maak een Tijdblok Aan: Klik op de knop Maak een nieuw blok aan. Voer de specifieke data in waarop je gaat reizen en vermeld de reden voor het blokkeren van de periode (bijv. "Persoonlijk gebruik" of "Gezinsvakantie").
Zodra je deze instellingen opslaat, wordt je campervan tijdens die data verborgen op het platform en zal deze niet verschijnen in zoekresultaten voor huurders.